Nederlands Visbureau

Consumenten
Detailhandel en retail
Horeca
Import en export
Pers

Presentatie consumptiecijfers 2015-2016

Hoeveel vis heeft de Nederlandse consument het afgelopen jaar gegeten? Welke vissoorten waren het meest populair? Hoe vaak werd welke vis aangeschaft en waar? En….. wat beweegt de consument? Antwoorden op deze vragen krijgt u tijdens de presentatie van de consumptiecijfers 2015-2016 op dinsdag 13 september in Het Oude Magazijn in Amersfoort. 

Lees verder

Marijke Helwegen bakt ze weer bruin

In het kader van de 'maand van de schol' treedt Marijke Helwegen weer op als vis-ambassadrice. Met het vierde filmpje gaat Marijke op haar eigen wijze aan de slag met een...

Lees meer

Najaarsuitgave Visculinair

De najaarsuitgave van het Visculinair magazine verschijnt op 1 september. In dit nummer onder meer: vis voor kids, 5 vragen aan Monique Smit, vissige evenementen, vis voor je interieur en uiteraard heerlijke visrecepten!

Sneak preview

September is de maand van de schol

De hele maand september staat in het teken van de schol. Over de schol valt veel te vertellen. En, met schol kan je heerlijk koken. Speciaal voor de visspecialist start deze maand een superactie. Uw klanten kunnen sparen voor pannen uit The Reserve Collection serie van Tefal.
Lees hier meer over onze activiteiten om de schol de aandacht te geven die hij verdient!

Vis van de maand: Schol